Deze website geeft je gratis tips en adviezen om je schuldproblemen en geldproblemen op te lossen en ervoor te zorgen dat je financieel weer op de rit komt.

Ik wil dat je door deze website weer een beetje licht ziet en dat je met de handvatten die ik je aanreik ook zelf er aan gaat werken. Discipline en motivatie zijn heel belangrijk om dergelijke problemen op te lossen. Als je je een beetje inzet en doorzet, dan zal je al snel resultaat zien.

En dat is het enige dat ik er mee wil bereiken.

Mocht je door mijn adviezen en tips een beetje geholpen zijn, dan vind ik een bedankmailtje altijd leuk. Zeg er ook even bij of ik deze op de site mag plaatsen!

Succes en ik hoop op een beter leven voor je!!!

Bedankjes

29 september 2007:
Hoi
 
Hardstikke goed dat je deze site hebt opgezet, ik ga er meteen helemaal mee aan de slag. dank je wel voor alle hulpmiddelen.
 
groetjes
Wendy

14 oktober 2007:
Hallo,
 
Ik las op je site over tips om te stoppen met roken om te besparen, Nu ben ik zelf een verstokt roker (geweest) meerdere keren geprobeert te stoppen, maar de laatste keer is het me gelukt om er vanaf te blijven (al blijft het trekken). Inmiddels ben ik alweer ruim een jaar gestopt en het gaat goed.
 
Ik ben bij dit bedrijf (want dat is het) terecht gekomen via een collega, en ik was vrij sceptisch. Maar na het lezen van alle informatie en dan vooral de levenslange (!) garantie voor het stoppen met roken hebben mij over de streep getrokken.
 
Het is een investering van 150,- maar tot op heden ben ik van het overgebleven geld inmiddels al heel wat weekenden wezen vliegen.
 
Oh ja, het zou uiteraard wel handig zijn als ik de link mee zou sturen.
www.makeiteasy.nl
 
Ik hoop dat je er wat aan hebt.
Met vriendelijke groet,
 
Jolanda S.